Contact

Neem contact op met het museum via het formulier hier naast. Wij proberen e-mails in de regel binnen twee werkdagen te beantwoorden. Mocht dat in uw geval te lang duren, neem dan gerust telefonisch contact op tijdens openingstijden.

Route

Vul schuin onder uw vertrekadres in (adres en plaats) en druk op enter. Uw routebeschrijving verschijnt dan in beeld.

Openbaar vervoer 

Via www.ns.nl of via www.ov9292.nl kunt u uw reis plannen. Vanaf het NS-station Haarlem is het museum per bus te bereiken met lijn 300 (halte Verwulft) of lijn 2 – richting Station Spaarnwoude (halte Turfmarkt). Wilt u liever lopen? U bereikt het museum in ongeveer 20 minuten. Verlaat het station aan de centrumkant. Loop voorbij de Grote Markt en via de Grote Hout-straat naar de oversteekplaats voor voetgangers. Daar gaat u linksaf (Ged. Oude-gracht). Groot Heiligland is daarna de 2e zijstraat aan uw rechterhand.

Met de auto 

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Houtplein aan het Houtplein of De Kamp in de De Witstraat. Beide garages bevinden zich op loopafstand van het museum en worden aangegeven bij binnenkomst van de stad.

Mindervaliden 

Het museum is toegankelijk voor mindervaliden (geen drempels, aanwezigheid lift, invalidentoilet, rolstoel en één invalidenparkeerplaats voor de deur). Met een invalidenkaart is parkeren in Haarlem vrij.

Contact

Groot Heiligland 47
2011 EP Haarlem
Tel. 023-542 24 27
info@museumhaarlem.nl
www.museumhaarlem.nl

Dinsdag t/m zaterdag:
11.00 tot 17.00 uur
Zondag en maandag:
12.00 tot 17.00 uur
(7 dagen per week geopend)

Groepen op afspraak